ERC i les JERC presents a la Fira Mercat del Ram de Tordera

6 04 2012

La gent d’Esquerra Republicana vam ser presents a la 35a edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera el cap de setmana passat.

La valoració que en fem de la nostra activitat és positiva. Poder conversar tranquil·lament amb els veïns i veïnes de Tordera en aquest espai idoni permet unes reflexions una mica més profundes que en una trobada espontània, en ple carrer. És per això que ERC apostem per ser presents a la Fira del Ram, i també, de tant en tant, als carrers del nostre poble, en la mesura que podem però de forma continuada, per crear espais de debat que difícilment es podrien generar en altres situacions.

Com l’any passat, una de les iniciatives que hem dut a terme a l’estand  i que ha tingut bastant d’èxit ha estat “Una rosa per una idea”. Així, les persones que ho van desitjar ens van escriure en un paper idees o suggerències per millorar Tordera o per a fer més eficient la nostra tasca  al municipi i, a canvi, els vam entregar una rosa.

Per altra banda, diumenge al matí vam comptar amb la presència de Plataforma per la Llengua, que va dur material divers de promoció de la llengua catalana. Vam intercanviar experiències i idees amb ells, i un dels seus representants va tenir l’oportunitat de ser entrevistat pels companys i companyes de Ràdio Tordera. Del matí de diumenge també va destacar-ne la fesolada popular amb degustació del fesol del ganxet, organitzada per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera, a qui agraïm l’esforç de servir aquest gran esmorzar a tothom qui ho desitja.

A més a més, durant tota la Fira, a l’estand d’ERC vam repartir globus pels més menuts i menudes, díptics informatius, adhesius i caramels per endolcir el cap de setmana.

En conclusió, una experiència que es resumeix en debat constant sobre la situació actual de Tordera i el país, i converses sobre la feina feta al municipi aquests últims mesos per part d’ERC i les JERC. És la nostra responsabilitat fer aquest gest de retorn de la confiança que molts torderencs i torderenques van dipositar en nosaltres. Seguim treballant.

Moltes gràcies a les persones assistents a la Fira del Ram. Moltes gràcies a les empreses, treballadors/es autònoms i entitats que hi van participar tenint un estand i organitzant activitats.

Salut!


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: